menu
Word Lid
Bij het begin van een nieuw jaar........
Ronse 31 12 2021

Liefste mensen,

Het is me weer het jaartje geweest in Ronse. We hebben mooie momenten met minder goede ervaringen afgewisseld.Iedereen was verheugd met de terugkomst van Vlaams Belang Ronse, behalve degenen die het nu voor het zeggen hebben: de traditionele politiek en zij die onze identiteit en vrije denken meer en meer willen beperken (met het blok van armoede en immigratie aan ons been). Heel veel inwoners van onze stad deelden met ons het enthousiasme van een nieuwe en verjongde partij.

We kregen ook heel wat bagger over ons heen, vooral vanwege zij die zogenaamd democratisch en verbindend zijn, maar daar zijn we nogal ongevoelig voor. Op het einde zijn wij toch de winnaars. Niet in het minst jullie aan wie we deze nieuwjaarsbrief schrijven.

Bijna iedereen die vroeger bij de familie hoorde en lid was geweest, maakt nu terug deel uit van onze gemeenschap. Daarvoor bedanken we jullie, voor de sympathie, voor de steun en voor alle blijken van waardering. Maar we willen méér. We moeten nog meer groeien, daarom doen we een oproep op iedereen die ons gezind is: tracht zoveel mogelijk voor je mening uit te komen en stap met ons mee om bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen een zo groot mogelijke score te halen. Dit is zeer belangrijk teneinde Ronse niet volledig de faciliteiten-mist te zien ingaan en te zien verpauperen; onze stad is te mooi en ons te dierbaar om steeds meer toegevingen te doen tegenover – vooral franstalige – nieuwkomers.
Wens elkaar geluk, deel deze wensen aan gelijkgezinden, steun ons verder en kijk regelmatig eens naar onze facebookpagina ‘Vlaams Belang Ronse’ en binnenkort ook op onze website ‘www.ronse.vlaamsbelang.org’ om nieuws van onze partij te lezen en mistoestanden van de anderen. Onze stad Ronse kan er alleen maar authentieker bij worden.

Naast een goede gezondheid, veel geluk in de familie, geen tegenspoed, veel goed weer, wensen we iedereen een schitterend 2022, van de eerste tot de laatste dag en nog veel langer! Uw steun en toeverlaat,

Joost Hysselinckx, voorzitter.Ronse,

                                                                                                      1 januari 2022.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF