menu
Word Lid
DE TOEKOMST VAN RONSE BEGINT VANDAAG!


    Alle statistieken bewijzen het: we zijn niet langer alleen maar de armste stad van Vlaanderen, niet uitsluitend hebben we een van de hoogste belastingen in Vlaanderen, kennen we niet alleen de goedkoopste woningen, we verliezen niet alleen al onze officiële diensten, we hebben nu ook het hoogste percentage migranten van Vlaanderen!!

En nee, deze cijfers komen niet van ons maar werden twee jaar geleden voor het eerst gepubliceerd via officiële statistieken.

    Samen met deze explosieve druk nemen de kansarmoede, de verpaupering, de vervreemding en de segregatie razendsnel toe. Onze scholen worden marginalegekleurde instellingen en ze worden meer en meer gemeden door de Ronsese burgerij. Dit moest zelfs Mw Vanhoutte Brigitte, schepen van de stad Ronse, toegeven tijdens een gespreksavond over het onderwijs te Ronse onder de titel “De toekomst van Ronse begint in de klas”. Deze goedbedoelde maar cynische titel laat niet veel goeds verwachten: in sommige klasjes in bepaalde scholen van Ronse zitten 95% allochtonen! Wiskundig kan je hieruit afleiden dat Ronsenaars hier, na de volgende generatie, een minderheid zullen vormen.

    Hoe is het zover kunnen komen? Uiteraard is de explosieve immigratie de grootste oorzaak. Ondanks alle verwittigingen van het Vlaams Belang/Blok in de jaren 90 en 2000 werd niet ingegrepen.

RESULTAAT VAN 25 JAAR CD&V

    Volgend jaar zullen we een kwarteeuw lang ononderbroken christelijke burgemeesters hebben gehad die niet bepaald een christelijke politiek hebben gevoerd! Het gemeste kalf werd geslacht, onafgebroken feesten als was er de wonderbaarlijke vermenigvuldiging van de wijn en de vissen en er werd erop los geleefd alsof de rijkdom onuitputtelijk was! De kerken liepen leeg en de moskeeën vol. Natuurlijk had dit een aantrekkingseffect op een bevolkingsgroep uit Brussel, Wallonië en Noord-Frankrijk die hier omgeturnd werden tot de ‘tweeverdieners’ waarnaar politiek Ronse op zoek was. Sociale huis-tweeverdieners met uitkeringen en honderden euro's kindergeld extra per maand!

    Het resultaat van decennialange propaganda voor ongeremde immigratie en blindheid voor de gevolgen ervan uit zich in onze bevolkingscijfers: van de huidige 26.500 inwoners zijn er 7.800 met vreemde roots, vooral ex-woestijnbewoners. In het straatbeeld merkt men het nog meer: ontelbare vrouwen die hun berberse levenswijze trouw blijven en die zonder gêne tentoonspreiden. De censuur maakt dat niemand enige kritiek noch commentaar kan uitbrengen: we kennen in onze stad enkele professionele racismeroepers, binnen en buiten de politiek; bij de NVA onder meer, een individu zonder leiderskwaliteiten die nu al warme broodjes bakt met het opkomend communisme, naast het feit dat hij tijdens elke gemeenteraad de aanwezige moslimvertegenwoordigers opvrijdt. A. Demeulemeester is naast Stephane Vancaeneghem de drijvende kracht achter de debatvervuiling en de verdrukking van Vlamingen en nationalisten en wordt daarom nu al de haatheks van Ronse genoemd. Hij wordt regelmatig in de moskee gespot en hij normaliseert het communisme. Een islamfriendly-label voor Ronse is het ultieme doel.

    De blindheid en de decennialange propaganda voor ongeremde immigratie wreekt zich nu ten volle. Met name in de begroting en de budgetten. Geld ontbreekt altijd, gevolg 

van het grote aantal personen dat niet bijdraagt tot de stadsfinanciën en van te veel groepen die massaal beroep doen op alle mogelijke sociale uitkeringen. De financiële middelen van onze stad en OCMW staan onder enorme druk door allerlei integratiebevorderende projecten en investeringen. Maar wanneer het over veiligheid gaat of kwaliteit van voetpaden, blijven de overheid en justitie in gebreke.

RONSE, EEN GARANTIE OP EEN EIGEN BIOTOOP VOOR MIGRANTEN.

    De tewerkstellingscijfers vertonen een diepe kloof tussen Ronsenaars en inwijkelingen. De tewerkstelling van vrouwen van niet-EU afkomst ligt ver onder de 50%. Dit heeft een rechtstreekse weerslag op de emancipatie van de vrouwen. Ronse lijkt een garantie op een levenslang verlof en een eigen biotoop voor deze immigranten.

    Dit is echter niet de enige vorm van overlast. De segregatie wordt in de hand gewerkt door de sociale isolatie die wordt gecultiveerd door de toverdrank van de ongebreidelde instroom, familiehereniging samen met de focus op islam en moskee. Volledige oude arbeidersbuurten staan onder druk en de samenleving met de oorspronkelijke bevolking verloopt erg stroef. Zoals gezegd, zelforganisaties, islamscholen en moskeeën vormen zeker niet de motor voor integratie, wel integendeel.

    Aangezien wettelijke sustedelijke middelen uitblijven moet een stad als Ronse zelf een aantal remedies invoeren. Niemand opent een stad zonder dat iemand de poorten van binnenaf openzet! We hebben dringend maatregelen nodig die eindelijk de instroom beperken, die de dagelijkse file aan het bevolkingsloket een halt toeroepen. Het bewijs van Nederlandskunde kan als voorwaarde toegepast worden voor o.a. het verwerven van een woning en een paspoort; het zelfredzaam zijn als clausule voor het bekomen van familiehereniging moet overwogen worden!

    Er is dringend een identitair beleid nodig om terug tot een normaal samenlevingsmodel te komen. Willen we verhinderen dat Ronse één van de meest verafrikaniseerde steden van West-Europa wordt, dan moet de integratie de uitzondering worden. De larie van maakbare samenleving en het nieuwe modewoord ‘verbindend’ hebben niet kunnen zorgen voor een betere wereld.

    Volgend jaar zijn er verkiezingen. Na die voor het parlement volgen volgen in oktober de gemeenteraadsverkiezingen. Het is aan de Ronsenaar om zijn toekomst en deze van de stad te bepalen! Hier ligt een bijzonder grote verantwoordelijkheid. Met het Vlaams Belang weet hij hoe de zaken liggen want het VB heeft nog nooit zijn principes verloochend en blijft sedert zijn ontstaan consequent aan zijn ideeën.



ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF