menu
Word Lid
Ronse in de selecte club van 28 steden met +7500 niet-belgen!

Het stadsbestuur van Ronse heeft zijn goedkeuring gegeven voor een zoveelste “samenlevingsplan”.

Eigenlijk een plan opgelegd door de imam van Mechelen, minister Somers van inburgeringszaken, en door binnenlandse zaken – dus met úw geld – gesubsidieerd. Het peperdure overheidsapparaat gespecialiseerd in uitkeringen en subsidies gaat een aantal acties ondernemen om de inburgering te bevorderen.We weten waar dit toe leidt: terug meer instroom van allochtonen in onze stad.

Waarom zal u vragen? Omdat in Ronse het aantal inwoners met vreemde origine is gestegen tot boven de 7500! Ronse hoort vanaf nu tot het exclusieve kransje van 28 steden en gemeenten in Vlaanderen met een hoog aantal allochtonen en met alle problemen die dit feit meebrengen. De andere steden zoals Antwerpen, Mechelen, Gent, Leuven …….. zijn stuk voor stuk steden met meer dan 50.000 inwoners, waaruit ik besluit dat er in Ronse minstens dubbel zoveel vreemdelingen zijn dan in de andere steden.

Ronse wordt een Potempkin-dorp met façades waarachter kamers gevuld met hoofddoekdragende meisjes en vrouwen die wedijveren om ter meeste nakomelingen.

Gelijktijdig rukt de islam almaar verder op en eist een steeds nadrukkelijker plaats op in onze stad. Het enige politieke antwoord daarop waren kleine concessies aan die islam, telkens opnieuw: hoofddoeken, ismlam-winkels, arabisch in handelszaken, bruine scholen, moslim-onderwijs, files aan sociaal huis met alle problemen van dien.

De enige oplossing: sluit aan bij Vlaams Belang Ronse. Verkondig uw mening over deze toestanden!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF